Go to Top

Ervaringen MatriXmethode

Ervaringen MatriXmethode

(angst voor tandarts, dieren, lift, vliegen, examen, faalangst enz.)

Arie, 34 jaar – tandartsangst

Kom net van de tandarts vandaan en het eerste gaatje is gevuld!!!
Ik ben super blij dat ik de eerste stap heb genomen en dat het goed gegaan is. Ik heb gelijk een nieuwe afspraak gemaakt. Ik wil je echt enorm bedanken, had dit al nooit verwacht dat het zou lukken!!!

Moeder van kind (autistisch spectrum) 14 jaar – tandartsangst

Heel fijn dat Bas deze stap heeft gezet! Ik heb alle vertrouwen in de vervolgstap, over 3 weken.
Je hebt goed werk geleverd! In de auto op weg naar de tandarts liet Bas zich ook goed door mij “coachen”. Dank voor je instructies.

Marja, 26 jaar – angst voor inbrekers

Ik heb een angststoornis bij mijzelf ontwikkeld en het gevolg daarvan was dat ik niet ‘s nachts alleen durfde te zijn als ik moest gaan slapen. Met gevolg dat ik mijn huis uit ging of soms nachten niet sliep. Ik hoorde geluiden en dacht dan gelijk dat er inbrekers waren. Toen ben ik op een middag bij jou geweest en je hebt mij super geholpen, ik ging er heel blanco in want ik wist niet wat ik moest verwachten. Maar ik ging opgelucht en met een rustig gevoel weer bij je weg.
Het is veel rustiger in mijn hoofd en lichter, en het beste van alles is, dat ik goed alleen slaap zonder bang te zijn en ik blijf thuis. Ik ben trost op mezelf en jou heel dankbaar.

Rens, 55 jaar – tandartsangst

Mijn hele leven was ik bang voor de tandarts en kon niet zonder lachgas behandeld worden. Daarom dacht ik dat dit nooit zou kunnen veranderen. Maar tot mijn verbazing zat ik na één consult met een veilig gevoel en rustig in de tandartsstoel. En na de behandeling kreeg ik ook nog een bos bloemen van de tandarts. Ik voel me trots en opgelucht. Veel dank!

Eva, 48 jaar – tandartsangst

Gedurende twaalf jaar durfde ik niet naar de tandarts en beheerste de angst een groot deel van mijn leven. Dan komt het moment dat je enorme kiespijn krijgt en er wat moet gaan gebeuren. Uiteindelijk een afspraak gemaakt en ik heb de sessie als zeer prettig ervaren. Ik leerde de negatieve gedachtes en gevoelens over boord te gooien en hiervoor prettige gedachtes in de plaats te zetten. In de vertrouwde omgeving bij Marina lukte dat, maar hoe zou ik het er bij de tandarts van af brengen. Het is erg goed gegaan en ik heb inmiddels meerdere behandelingen achter de rug. De eerste keer nog best zenuwachtig maar ik merkte al snel dat ik er niet meer dagelijks mee bezig was, zelfs niet eens de avond voor dat ik naar de tandarts moest. Er is een enorme last van mijn schouders gevallen en ik ben inmiddels weer gesaneerd en wacht met vertrouwen en zonder angst op de volgende controle.

Ervaringen Transformational Breath®

Max, 38 jaar – transformatie

De Transformational Breath® sessie heeft me veel gebracht. Het was een hele mooie ervaring waarbij ik op veel niveaus een transformatie heb ervaren. Het is moeilijk te benoemen, maar het voelt erg goed. Ik ben rustiger en heb meer contact met mijn innerlijke bron. Wat mij betreft is zo’n sessie echt een aanrader.

Sylvia, 28 jaar – zwangerschap

Ademen tijdens mijn zwangerschap was een geweldige steun bij het met vertrouwen en overgave naar de bevalling toe leven. Tijdens de weeën heeft het mij geholpen beginnende pijn op te vangen en mijn bekkenbodem te ontspannen en bij het erger worden van de weeën leidde het ademen mij af, waardoor de pijn draaglijk werd. Tussen de weeën door heb ik een aantal keer vol in- en uitgeademd om extra zuurstof naar mijn kindje te laten stormen. Ook het tonen was heerlijk om de spanning op te vangen op het moment dat ik, na de ontsluiting, nog niet mocht persen. Na de geboorte heb ik de spanningen van de bevalling weer in balans kunnen ademen, wat heel erg fijn was.

Kim, 65 jaar – praktijk starten

Door het ademen is mijn hart geopend en dat staat me wel aan. Ik voel het nu al en mijn vriendinnen reageerden duidelijk op die verandering. Ook belde vandaag een cliënt om een afspraak te maken en er zijn nog enkele mensen die te kennen hebben gegeven sessies te willen, dus de intentie bij het ademen om de praktijk van de grond te krijgen, heeft duidelijk beweging gebracht.

Mieke, 37 jaar – burn-out

Ik heb je als heel rustig en veilig ervaren, waardoor ik me kon verbinden met mijn verdriet en dromen. Vanuit mijn burn-out ben ik nu weer op de weg terug. En zo fijn om dat met mijn adem te doen. Dank voor je steun en aanmoediging!

Michiel, 46 jaar – eigen kracht versterken

Het ademen heeft me veel verlichting/blijheid gebracht..

Patricia, 15 jaar – Ik mag er zijn, zichtbaar en zelfverzekerd.

Na enige dagen voelde ik de ruimte die er ontstaan was 🙂 Tot in mijn cellen.

Willy, 43 jaar – stress

Ik voelde me veilig en alles mocht er zijn. Het ademen gaf me inzichten over de vraag die ik had en ik merk dat die nog na resoneren. De kracht van een lichaam gerelateerde therapie is duidelijk voelbaar: je kunt het niet meer vergeten! Ik merk dat ik regelmatig bewuster adem. Fijn!

Annelies, 62 jaar – post polio syndroom

Ik kwam met vooral uitputtingsklachten waar natuurlijk van alles achter zit. Het was prettig om rustig mijn verhaal te kunnen doen in vrijheid. Het durven ademen, vooral als je niet lekker in je vel zit vergt moed, zoals ik ervaren heb. Hierbij werd ik heel goed geholpen. Wát een bevrijding als het dan steeds beter lukt! Zonder in detail te gaan kan ik zeggen dat er veel naar boven kwam, waarmee emoties los kwamen en ik langzaam maar zeker andere inzichten en nieuwe energie kreeg. Maar vooral ook dat ik weer de baas over mezelf werd. Plezierig is dat er ademoefeningen zijn, die je thuis kunt doen. Mijn reis ging van totaal geen energie naar weer met plezier muziek maken en componeren.